De ervaring van Hedy

Heel blij dat ik hier terecht ben gekomen!

Na drie jaar geleden een fikse operatie aan een gebroken bekken te hebben ondergaan had ik inmiddels de hoop op verbetering opgegeven. Door de operatie en het titanium in mijn bekken zijn mijn heup en spieren erg stug en stijf gebleven waardoor er nog steeds beperkingen zijn.

 

De traumachirurgen hebben gelukkig vakwerk geleverd, en mijn ‘skelet’ gerepareerd.
Echter is de praktijk dat niemand je een handleiding geeft met hoe je hiermee om gaat op het moment dat je thuis komt. Ja goed, fysio… en dan?
Uiteindelijk moet je het allemaal wel zelf uitzoeken en op je blote knietjes bidden dat je bij de juiste personen terecht komt. Anders ben je nog verder van huis. (Check, helaas ook ervaring mee)

Studio Elements was voor mij de laatste poging (en eigenlijk ook hoop) om te kijken of er nog ruimte voor verbetering was of dat ik gewoonweg moest accepteren dat dit het maximaal haalbare is -voor de rest van mijn leven-. Op een gegeven moment kun je zelf niet meer inschatten of je een beweging echt niet meer kunt maken of dat het een combinatie van angst en korte spieren is waardoor het niet lukt. (En je eigenlijk inmiddels ook niet meer wilt).

Gek genoeg heb ik vanaf mijn eerste personal training met Leon gelijk al vooruitgang geboekt.
Ik vond het zo bizar dat ik binnen een uur tijd gewoon weer een beweging kon maken die ik de afgelopen 3 jaar echt niet heb durven/kunnen doen. We zijn nu twee maanden verder, en afgelopen week heb ik voor het eerst een bootcamp les bijgewoond waarvan de artsen zeiden dat ik dit nooit meer zou kunnen doen! Goed, laat ik eerlijk zeggen dat ik natuurlijk niet vooraan liep maar ik was erbij! Kortom; ik ben fan, en benieuwd waar ik over een half jaar zal staan?!
Misschien deze zomer een heuse six-pack en twee sterke benen ipv een six-pack bier…
Who knows!!

Be brave!
Even if you’re not… pretend to be!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.