Wat ga je doen?

Vitaliteitscoach Ettie gaat met jou aan de slag om er achter te komen wat jouw emmer doet overlopen. Het kan zijn dat je geen vrijheid meer ervaart in wat je allemaal doet op een dag en dat je het gevoel hebt dat je altijd alles moet. Of heb je het gevoel dat je te weinig gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je allemaal voor een ander doet. Of zou je graag je dag anders willen vullen maar heb je geen idee wat je eigenlijk leuk en belangrijk vindt om te doen.

Tijdens de retreat leer je handvatten om weer de regie in eigen handen te nemen en weer bezig te gaan met leven. Hierdoor heb jij de energie en veerkracht om met de obstakels en uitdagingen in het leven om te kunnen gaan, juist op dagen dat het tegen zit.

Inhoud programma:

Samen met Ettie en je groepsgenoten gaan we aan de slag hiermee. Je coach leert jou de theorie en handige tools om dit ook thuis meteen toe te kunnen passen! Dit doen we aan de hand van workshops en 1-op-1 coachingsgesprekken.

Daarnaast verzorgen Bert en Grietje van Van Dam Outdoor elke dag fantastische buiten activiteiten. Je kunt hierbij denken aan een bergwandeling, yoga, rotsklimmen of een mooie mountainbike route fietsen. Voor deze activiteiten hoef je niet sportief te zijn of superfit, we passen de activiteiten aan jou mogelijkheden aan.

Deze unieke samenwerking tussen Vitaliteitsstudio Elements en Van Dam Outdoor kan er voor zorgen dat jij zowel fysiek, emotioneel en mentaal sterker wordt!

Kleine groep en inspirerende locatie

Het retreat vindt plaats in het zonnige Spaanse plaatsje El Burgo in een groot huis midden in een natuurgebied. Die week is er een kleine groep van 4 tot 8 personen. Je kunt je alleen aanmelden of samen met een vriend/vriendin of familielid. We hebben een afwisselend programma met onder andere workshops, yoga, wandelen en fietsen. Activiteiten als bergklimmen of hiken behoort ook tot de mogelijkheden. Maar de hele week geldt: alles mag, niets moet. Jij staat helemaal centraal.

Meer informatie over het programma

  • Eind maart heb je een persoonlijk intakegesprek (telefonisch/skype) met vitaliteitscoach Ettie, zodat de voorbereiding én de voorpret al vooraf kan beginnen. Tijdens het intake gesprek komen we erachter welke stressoren jouw emmer doen overlopen.
  • Vier gezamenlijke workshops onder begeleiding van vitaliteitscoach Ettie. Onderwerpen zijn: Wat is stress en hoe ga ik ermee om. Hoe stel ik grenzen en kan ik keuzes maken? Hoe ga ik van overleven naar leven? Ontdekken wat jij leuk en belangrijk vindt. Hoe hou ik de regie op een moeilijke dag.
  • Tijdens de week heb je één persoonlijk coachingsgesprek met Ettie.
  • De gezamenlijke maaltijden bereiden we samen.
  • In de ochtend is er mogelijkheid tot een beweegactiviteit (optioneel) zoals yoga.
  • De dagelijkse beweegactiviteiten onder begeleiding van Bert en Grietje zijn bijvoorbeeld er op uit naar Ronda, hiken, rotsklimmen, wandelend of per mountainbike de bergen van Spanje in.

Praktische zaken

De retreat vindt plaats van zaterdag 4 t/m donderdag 9 april 2020 in El Burgo in Spanje. Voor € 550,- krijg je de intake, vier workshops, persoonlijke coaching, beweegactiviteiten, 3 maaltijden en overnachting op een meerpersoons kamer (eenpersoonskamer tegen meerprijs). De prijs is exclusief vliegticket en reiskosten naar en van de locatie.